Facebook Pixel

NovaPay почав виплати аграріям за оренду паїв

NovaPay почав співпрацювати з аграрними компаніями, включаючи МХП. Тепер власники земельних ділянок, які здають в оренду свої паї цим компаніям, можуть отримувати виплати через платформу NovaPay.

Кожен власник має можливість обрати зручний спосіб отримання коштів: зарахування на картку NovaPay, на картку іншого банку або готівкою в одному з 3500 пунктів обслуговування Нової пошти. NovaPay гарантує швидкість та зручність при отриманні платежів завдяки широкій мережі відділень Нової пошти, які функціонують навіть у віддалених районах, включаючи прифронтові території.

Щоб отримати виплату, потрібно відвідати зручне відділення Нової пошти. У разі звернення до касира уточніть про отримання коштів за оренду землі. Потім надайте документи, що підтверджують особу, та виберіть спосіб отримання коштів: на рахунок NovaPay, іншого банку або готівкою.

NovaPay здійснює значні виплати через свій бізнес-продукт «Реєстрові виплати». Цей інструмент забезпечує миттєві та зручні транзакції для всіх учасників: з одного переказу кошти надходять на рахунки сотень людей одночасно.

Подякувати 🎉