Facebook Pixel

Netflix підтверджує зйомку повнометражного фільму за мотивами «Гострих картузів»

Netflix підтверджує зйомку повнометражного фільму за мотивами «Гострих козирків»

Netflix підтверджує зйомку повнометражного фільму за мотивами «Гострих козирків»

Стрімінговий сервіс Netflix дав зелене світло зйомкам повнометражної стрічки за мотивами популярного серіалу «Гострі картузи». Над картиною працюватимуть творці оригінального серіалу. Про це повідомляє Deadline.

У головній ролі глядач знову побачить Кілліана Мерфі, який зробив культовим персонажа Томмі Шелбі — голову бірмінгемського клану.

Фільм поки що не має офіційної назви, але відомо, що його режисером буде Том Гарпер. Історія йому знайома, адже він знімав останні епізоди першого сезону «Гострих картузів». А сценарій для повнометражної стрічки написав автор серіалу Стівен Найт.

Quote«Здається, Томмі Шелбі зі мною ще не закінчив. Дуже приємно знову попрацювати зі Стівеном Найтом та Томом Гарпером над екранізацією «Гострих козирків». Це фільм для фанів», — говорить виконавець ролі Томмі Шелбі у серіалі «Гострі картузи» Кілліан Мерфі.

Деталі сюжету та подробиці відбору акторів поки що тримають у таємниці. Хоча Найт раніше повідомляв, що дія фільму має розгортатися під час Другої світової війни. А Гарпер наголосив, що сім'я завжди була на першому плані в історії «Гострих картузів».

Quote«Коли я став режисером «гострих козирків» понад 10 років тому, ми не знали, яким буде серіал. Але ми розуміли, що в алхімії акторського складу та сценарію є щось вибухове. Це завжди була історія про сім'ю. Тому неймовірно хвилююче возз'єднатися зі Стівом та Кілліаном, щоб показати фільм для всього світу на Netflix», — режисер Том Гарпер.

Нагадаємо, що перші епізоди серіалу «Гострі картузи» вийшли в ефір у 2013 році. Завершився його показ через шість сезонів 2022 року.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉