Facebook Pixel

Навесні 2023 року авіакомпанія «Нової пошти» Supernova Airlines планує перший вантажний авіарейс

Авіакомпанія «Нової пошти» Supernova Airlines отримала сертифікат експлуатанта UA 062, який надає можливість розпочати власні вантажні авіарейси.

Перший рейс заплановано вже на весну 2023 року, повідомили в пресслужбі компанії.

QuoteТе, що компанія отримала дозвіл на польоти в умовах війни, є «прикладом незламності українців і нагадуванням іншим бізнесам, що саме зараз найкращий час інвестувати в Україну», упевнений Ярослав Красножон, директор Supernova Airlines.

Компанія вже має два АН-26, які взяла на правах лізингу, й активно займається розбудовою власного флоту повітряних суден.

Supernova Airlines здійснюватиме рейси з найближчих до України європейських аеропортів, допоки українське небо закрито для польотів. Після закінчення війни базовими мають стати аеропорти «Бориспіль» і «Львів».

Легкий транспортний літак Ан-26 має базову вантажопідйомність 5,5 тонн і практичну дальність польоту 1100 км. Ан-26 будувався серійно на авіазаводі «Антонов» у Києві; з 1969 по 1986 роки було побудовано 1 398 літаків.

Нагадаємо: тиждень тому «Нова пошта» відкрила у Варшаві перше вантажне відділення Nova Post, яке приймає відправлення до 1 тис. кг, повідомили в пресслужбі підприємства.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉