Facebook Pixel

Новий рік — нові тарифи: як зміниться вартість послуг «Нової пошти» з 1 січня 2023 року

«Нова пошта» анонсувала зміни в тарифах, які набудуть чинності в новому 2023 році. У компанії пояснили необхідність підвищення цін на певні послуги збільшенням витрат на обладнання, зокрема генератори, та стрибками цін на паливо.

Quote«Нова пошта" власним коштом купує генератори, додаткове обладнання для посилення зв’язку, створює запаси палива, щоб її відділення були "Пунктами незламності", де незалежно від наявності електрики приймають і видають посилки, дають можливість клієнтам підзарядити свої гаджети», — йдеться в повідомленні.

Тарифи «Нової пошти»: як зміняться ціни з 1 січня 2023 року

  • Доставлення документів у прийдешньому році коштуватиме 55 грн (у 2022 році ця послуга становила 40 грн).
  • Вартість доставлення у відділення та поштомат відтепер розраховуватиметься однаково (у 2022 році тариф на доставлення до поштоматів складав 45 грн).
  • Додаткову плату за повернення товару відправнику після перевірки у відділенні скасовано (до цього це коштувало 20 грн).
8-r0.png
  • Доставлення кур’єром: +35 грн за посилку вагою до 30 кг (було +30 грн), для відправлень понад 30 кг буде +100 грн за кожні 100 кг (було +90 грн).

Додатково про нові тарифи можна дізнатися за цим посиланням.

Контекст. Нагадаємо: «Укрпошта» анонсувала суттєве зниження тарифів на доставлення EMS-відправлень з України в Польщу з початку нового 2023 року.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉