Facebook Pixel

Тарифи на відправлення посилок до Польщі через «Укрпошту» знизять на 75%: з якого числа

«Укрпошта» анонсувала суттєве зниження тарифів на доставлення EMS-відправлень з України в Польщу з початку нового 2023 року. Про це повідомив гендиректор компанії Ігор Смілянський.

Quote«Щойно підписав наказ, щоб із 1 січня тарифи на відправлення посилок в Польщу через EMS-сервіс «Укрпошти» було знижено на 75%», — наголосив він.

За його словами, відправлення посилки вагою до одного кілограма обійдеться відправнику приблизно у 240 грн ($6). До місця призначення вона дістанеться за 7 — 14 днів.

Відправити посилку можна буде практично до майже будь-якого відділення польського офіційного державного оператора поштового зв’язку Poczta Polska.

Нові тарифи будуть доступними й для українських підприємців, що дасть змогу розширити горизонти для продажу української продукції, додав Смілянський.

Контекст. Нагадаємо: раніше цього місяця «Укрпошта» з нагоди прийдешніх різдвяно-новорічних свят оголосила про знижку на 75% на доставлення відправлень із Польщі в Україну. Акція стосується EMS-відправлень, вага яких не перевищує 20 кг.

Подякувати 🎉