Facebook Pixel

МВФ перевіряє, як Україна виконує умови програми EFF

12 лютого 2024 року делегація Міжнародного валютного фонду прибула до Києва, щоб втретє перевірити, як Україна виконує умови програми Extended Fund Facility (EFF). Про це повідомили у пресслужбі МВФ.

Quote«Команда МВФ розпочинає сьогодні у Києві зустрічі з представниками влади України та іншими партнерами. Ми обговорюватимемо цілі економічної політики влади України та виклики української економіки», – заявив Ваграм Степанян, постійний представник МВФ.

13 лютого 2024-го команда МВФ візьме участь в інаугураційному засіданні керівного комітету Фонду розвитку України, що адмініструється МВФ.

На цій зустрічі влада України, партнери з розвитку та фахівці МВФ обговорюватимуть підтримку України від Міжнародного валютного фонду.

17 лютого 2024 року у Варшаві МВФ на чолі з Гевіном Греєм обговорюватиме, як Україна виконала третю частину програми розширеного фінансування (EFF) від МВФ.

Нагадаємо, що 31 березня 2023-го Рада виконавчих директорів МВФ затвердила чотирирічну програму «Механізм розширеного фінансування» (EFF) для України. У її рамках Україна має виконувати структурні маяки, за які отримуватиме фінансування від МВФ щоквартально. EFF реалізується у два етапи (воєнний та повоєнний).

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉