Facebook Pixel

Том Круз та Скарлетт Йоханссон знімуться у рімейку бойовика 70-х «Крізь стрій»

Том Круз та Скарлетт Йоханссон знімуться у рімейку бойовика 70-х «Крізь стрій»

Том Круз та Скарлетт Йоханссон знімуться у рімейку бойовика 70-х «Крізь стрій»

Том Круз та Скарлетт Йоханссон, які ще ніколи не працювали разом, зіграють у рімейку фільму «Крізь стрій». Режисером картини виступить Крістофер Маккуоррі, відомий по стрічці «Джек Річер» з Крузом у головній ролі. Про це дізналися відразу два голлівудські інсайдери.

Офіційно про це поки що нічого не повідомлялося. Але цікаво, що раніше актори привселюдно заявляли про бажання попрацювати разом. На прем'єрі фільму «Місія нездійсненна: Смертельна розплата. Частина перша» Круз навіть висловив впевненість, що це станеться.

Quote«Я все життя спостерігав її кар'єру. Вона неймовірно талановита та дуже харизматична. Було б весело попрацювати разом. Вона може все: зніматися у комедіях, драмах та бойовиках. Вона одна з тих акторок, хто справді привертає увагу до екрану. Тож ми обов'язково знімемося разом», — сказав Том Круз

Картина «Крізь стрій» вийшла у 1977 році. Клінт Іствуд виступив режисером та виконавцем головної ролі. Він зіграв поліцейського-алкоголіка, який закохався в повію, яку йому доручили супроводжувати з Лас-Вегасу для надання свідчень проти мафії. Бойовик сповнений бойових дій, сцен погоні та хаосу, так що це безперечно має підійти Крузу.

Маккуоррі раніше дражнив, що він має «крутий фільм з рейтингом R і з Крузом», який він планує зняти після «Місії нездійсненна — 8». Рімейк суворого бойовика 1970-х міг би стати таким проєктом.

Подякувати 🎉