Facebook Pixel

Пожежа на Кримському мосту: як відреагували в ОП, РНБО, Міноборони та СБУ

Сьогоднішній ранок для українців розпочався не з кави, а з новини про масштабну пожежу на Кримському мосту. На подію жваво відреагували в Офісі президента, в Раді нацбезпеки та оборони, Міноборони, а також в Службі безпеки України.

Quote«Крим, міст, початок. Все незаконне має бути зруйноване, все вкрадене має бути повернуто Україні, все окуповане росією має бути знищене», прокоментував у себе у твіттері Радник глави офісу президента України Михайло Подоляк.

Відреагував на подію і нардеп Давид Арахамія.

Quote«Російське незаконне будівництво починає розвалюватися і загорятися. Причина проста: якщо будувати щось вибухонебезпечне — то рано, чи пізно воно таки вибухне. І це лише початок. Бо чим-чим, а надійним будівництвом росія особливо і не славиться», — написав він.

Секретар РНБО Олексій Данилов натякнув, що вибух Кримського мосту — подарунок на день народження Володимиру Путіну.

В Міноборони рашистам згадали і втрату їхнього крейсера «Москва».

«Ракетний крейсер «Москва» та Керченський міст – два сумнозвісні символи російської влади в українському Криму – пішли під воду. Що далі на черзі, росіяни?» — Йдеться у повідомленні

Світлину із зображення палаючих цистерн та обваленої секції автомобільного полотна в СБУ прокоментували дещо перефразованим уривком з вірша Тараса Шевченка.

сбу міст 2-r0.png

Контекст. Нагадаємо: 8 жовтня вранці на Кримському мосту спалахнула пожежа. На росії заявили, що на об'єкті стався підрив вантажного автомобіля, який став причиною займання семи паливних цистерн залізничного складу. Як наслідок два автомобільні прольоти мосту частково обвалились. Окупаційна «влада» Криму обвинуватила у пожежі «українських вандалів».



Подякувати 🎉