Facebook Pixel

Hyundai після війни допоможе відновити аеропорт «Бориспіль»

Hyundai після війни допоможе відновити аеропорт «Бориспіль»

Hyundai після війни допоможе відновити аеропорт «Бориспіль»

Південнокорейська компанія Hyundai Engineering and Construction допоможе з відбудовою інфраструктури міжнародного аеропорту «Бориспіль» після закінчення російсько-української війни. Про це інформує пресслужба аеропорту.

Відповідний Меморандум про взаєморозуміння був підписаний днями. Документ передбачає партнерство та співпрацю між двома сторонами в напрямку відновлення та розвитку авіаційної інфраструктури України.

Quote«Компанія Hyundаi E&C бачить можливість зробити свій внесок у розвиток української авіаційної індустрії. Україна проявила неймовірну стійкість і рішучість у подоланні випробувань, і ми пишаємося тим, що можемо бути частиною цього процесу відновлення. Ми вкладаємо свої ресурси, знання та енергію, щоб сприяти розвитку інфраструктури та підтримати економічне зростання України», — запевнив генеральний директор Hyundаi Engineering & Construction Юн Ен Чжун.

Під час перемовин представники Hyundai E&C виявили високу зацікавленість вкласти інвестиції та свій технологічний досвід у реалізацію інфраструктурних проєктів відбудови України, зокрема, у відновлення авіаційної інфраструктури.

Quote«Ми раді укласти меморандум із Hyundаi E&C, який відкриває нові можливості для розвитку та модернізації цивільної авіації. Ця співпраця неабияк посилить розвиток і розбудову не тільки аеропорту «Бориспіль», а й усієї української авіагалузі», – зазначив генеральний директор аеропорту «Бориспіль» Олексій Дубревський.

Представники обох сторін висловили спільну впевненість, що ця співпраця стане прикладом успішного партнерства між Україною та Кореєю. Вони також висловили надію, що відновлення інфраструктури аеропорту «Бориспіль» стане важливим кроком у розвитку українського авіаційного сектору та сприятиме економічному зростанню України.

Hyundаi E&C, як одна з провідних будівельних компаній у світі, відома своїми масштабними інвестиційними проєктами з реконструкції та розвитку міжнародних аеропортів. Компанія має значний досвід у будівництві та модернізації інфраструктури аеропортів із використанням розумних систем управління та безпеки.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉