Facebook Pixel

Державна служба зайнятості пропонуватиме безробітним військові спеціальності

Державна служба зайнятості та Міноборони підписали меморандум про співпрацю. Тепер вакансії, які військові частини розміщують на платформі robota.ua, публікують на Єдиному порталі вакансій Державної служби зайнятості. На наступному етапі співпраці ці вакансії пропонуватимуть безробітним людям в кожному регіоні України.

Про це пише Міноборони.

Відповідний документ про співпрацю було підписано заступницею міністра оборони Наталією Калмиковою, директоркою Державного центру зайнятості Юлією Жовтяк та директором з інновацій robota.ua Сергієм Лозко.

Насамперед це стосується небойових спеціальностей, які забезпечать повноцінне функціонування та підтримку в тилу. У подальшому буде здійснюватися підбір та професійне навчання кандидатів на спеціальності під замовлення Cил оборони.

Quote«Ми продовжуємо розвивати проєкт рекрутингу до Сил оборони України. За два місяці його реалізації маємо понад 40 тисяч відгуків від громадян на вакансії, які пропонуються на чотирьох партнерських платформах. Співпраця Міноборони, Державного центру зайнятості та robota.ua – це ще один крок, який дозволить зробити рекрутинг більш ефективним. І ми дуже дякуємо нашим партнерам за їхню патріотичну позицію та взаємодію у такому важливому для держави проєкті», – наголосила Наталія Калмикова.

Мережа регіональних та базових центрів зайнятості налічує 535 установ та підрозділів. Тож взаємодія з ними дасть потужний поштовх для співпраці.

Нагадаємо, що група нардепів зареєструвала законопроєкт № 10062 про електронний реєстр військовозобов’язаних.

Подякувати 🎉