Facebook Pixel

Які відносини між Легіоном «Свобода Росії» та РДК: чи є між ними конфлікт

Чи є конфлікт між Легіоном Свобода Росії та РДК. На фото заступник голови Легіону Цезар (зліва) та голова РДК WhiteRex. Фото: https://t.me/legionoffreedom

Чи є конфлікт між Легіоном Свобода Росії та РДК. На фото заступник голови Легіону Цезар (зліва) та голова РДК WhiteRex. Фото: https://t.me/legionoffreedom

Між Легіоном «Свобода Росії» і Російським добровольчим корпусом (РДК) суто робочі відносини та немає жодного «нерозв'язного протиріччя». Про це каже в інтерв'ю The Page Олексій Барановський, радник з питань комунікації Легіону «Свобода Росії».

Quote«Можна сказати, це робочі відносини. РДК – окремий підрозділ, вони досить ідеологічно згуртовані люди. Вони, в хорошому сенсі, вікінги, можливо, навіть трошки авантюристи, тобто вони завжди намагаються поїхати в найгарячіші точки фронту, бувають у різних місцях. І на острів Зміїний плавають, і під Херсоном вони куролесять, і на Бахмутському напрямку – скрізь. Легіон у цьому відношенні більш консервативний, ми працюємо на Бахмутсько-Торецькому напрямку, крім того, коли ми йдемо в росію», – сказав Олексій.

Він зазначає, що коли є велика операція, як це вже було в бєлгородській області, тоді Легіон і РДК діють спільно. Їм нічого не заважає діяти спільно.

Чи є конфлікт думок та інтересів між РДК і Легіоном

Quote«Є різні уявлення про «прекрасную россию будущего». Легіон «Свобода Росії» використовує біло-синьо-білий прапор відповідно – російський прапор без кривавої червоної смуги. РДК не визнає цього прапора, у них своя символіка. Це така, знаєте, стилістична розбіжність. У них є свої уявлення про росію після путіна, але це нормально, це, власне, і є демократія, це конкуренція думок. Тут немає якихось протиріч нерозв'язних. Є амбіції, є плани, але це не заважає нормальній конструктивній взаємодії на полі бою та участі у спільних операціях», – сказав експерт Легіону з комунікації.

Повне інтерв'ю про рейд на бєлгородщину, вербовку нових росіян-добровольців, їхню перевірку та інше читайте тут.

Коли російські добровольці підуть на москву: розповідає Легіон «Свобода Росії» — відео

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉