Facebook Pixel

За матеріалами БЕБ суд оштрафував організаторів азартних ігор на 2,7 млн грн

За матеріалами БЕБ суд оштрафував організаторів азартних ігор на 2,7 млн грн

За матеріалами БЕБ суд оштрафував організаторів азартних ігор на 2,7 млн грн

Детективи Бюро економічної безпеки (БЕБ) у Київській області завершили досудове розслідування відносно організованої злочинної групи за фактом організації та проведення нелегальних азартних ігор. Про це повідомляє пресслужба БЕБ.

Quote«Слідством встановлено, що у травні 2023 року мешканець Київщини організував роботу нелегальних гральних закладів у Бориспільському районі. До незаконної діяльності чоловік залучив ще трьох спільників, які виконували роль адміністраторів», — йдеться у повідомленні.

Діяльність підпільного закладу протікала в умовах суворої конспірації — зала працювала лише для перевірених клієнтів, які завчасно домовлялися з адміністраторами про візит.

Під час обшуків детективи БЕБ вилучили речові докази незаконної діяльності. Зокрема комп'ютерну техніку, відеокамери, термопринтери, флеш-накопичувачі, мобільні телефони, чорнові записи та російські паспорти.

Організатору грального бізнесу та трьом його поплічникам повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 28 ч. 2 ст. 203-2 КК України. Обвинувальний акт скеровано до суду.

Вина зловмисників у скоєному була доведена у повному обсязі. Вирок суду — штраф у розмірі 680 тис. гривень кожному. Загальна сума грошового стягнення становить понад 2,7 млн грн.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉