Facebook Pixel

Українські розвідники провели спецоперацію у тимчасово окупованому Криму і показали відео — ГУР (оновлено)

Українські військові провели спецоперацію у тимчасово окупованому Криму — ГУР

Українські військові провели спецоперацію у тимчасово окупованому Криму — ГУР

Зранку 24 серпня в тимчасово окупованому Криму відбувся бій за участю плавальних засобів та авіації. Українські військові здійснили висадку в межах спецоперації. Про це повідомляє hromadske.

Спецпідрозділи на плавзасобах висадились на берег в районі населених пунктів Оленівка і Маяк.

ГУР у Криму (відео):

Your browser doesn't support HTML5 video.

Quote«Підрозділи ГУР МО здійснили висадку в рамках спецоперації, усі завдання виконані», — зазначив представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов..

Юсов наголосив, що спецоперацію провели у взаємодії з військово-морським флотом, цілі досягнуто, а втрат серед особового складу немає. Під час виконання завдання українські оборонці вступили в боєзіткнення з підрозділами окупанта. В результаті противник зазнав втрат серед особового складу, знищено ворожу техніку. Також в українському Криму знову замайорів державний прапор. Спецоперація, за словами Юсова, триває, всі деталі ГУР не розкриває.

Quote«Є втрати серед особового складу противника, а також серед сил та засобів. Інформація щодо кількості втрат уточнюється», — резюмував представник розвідки.

Близько 5-ї години ранку біля населеного пункту Маяк на мисі Тарханкут було чути вибухи, повідомили «Крим. Реалії».

Російські військові об'єкти на Тарханкуті

Російські військові об'єкти на Тарханкуті

Російські військові об'єкти на Тарханкуті

Російські військові об'єкти на Тарханкуті

Quote«У Маяку знаходиться база 3-го радіотехнічного полку у складі радіотехнічних військ Повітряно-космічних сил РФ. Також на тарханкутському півострові розташований радіолокаційний вузол – РЛК «Небо-М» та РЛС «Каста-2Е2». По периметру підготовлено позиції для ППО», — зазначають «Крим.Реалії»..

Окупаційна адміністрація Криму не коментує події, попри масові звернення місцевих жителів. Єдине повідомлення стосується начебто «знищення боєприпасів за встановленим графіком».

Quote«Українські Сили оборони і надалі надаватимуть окупантам допомогу в знищенні боєприпасів, техніки та живої сили», — обіцяють у ГУР.
Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉