У київському ресторані Citronelle представили меню від французького шеф-кухаря Робана Каснабе. Він і раніше приїжджав до Citronelle, навчаючи команду мистецтву французької гастрономії, а тепер очолив її.
![Нове меню ресторану Citronelle від французького шеф-кухаря Робана Каснабе. Фото: Citronelle](https://images.weserv.nl/?w=600&we=1&url=https%3A%2F%2Fnew-thepage.fra1.digitaloceanspaces.com%2Flive%2Fmedia%2F139084%2F1-3.jpg%3Fv%3D1622220178)
Нове меню ресторану Citronelle від французького шеф-кухаря Робана Каснабе. Фото: Citronelle
У меню — страви, які є популярними в найстильніших ресторанах Парижа, а також приготовані за унікальними фамільними рецептами родини Каснабе, що вже декілька століть зберігаються у власних архівах.
Серед страв нового меню: устриці, запечені із шампанським, ескарго з томатним конкасе та прованським маслом, стейк тартар із білим хріном, качина грудка конфі на пюре з батату, буйабес, фуа гра з полуницею, малиною та ягідним соусом і літній десерт Павлова з мусом із маракуї та полуничним сорбетом.
![Citronelle та Saint bar готують їжу для киян у воєнний час: як можна долучитися](https://images.weserv.nl/?w=290&h=160&fit=cover&url=https%3A%2F%2Fimages.thepage.ua%2Fstorage%2F207711%2Frestiki-kollazh.jpeg%3Fv%3D1652281823)