У київському ресторані Citronelle представили меню від французького шеф-кухаря Робана Каснабе. Він і раніше приїжджав до Citronelle, навчаючи команду мистецтву французької гастрономії, а тепер очолив її.

Нове меню ресторану Citronelle від французького шеф-кухаря Робана Каснабе. Фото: Citronelle
У меню — страви, які є популярними в найстильніших ресторанах Парижа, а також приготовані за унікальними фамільними рецептами родини Каснабе, що вже декілька століть зберігаються у власних архівах.
Серед страв нового меню: устриці, запечені із шампанським, ескарго з томатним конкасе та прованським маслом, стейк тартар із білим хріном, качина грудка конфі на пюре з батату, буйабес, фуа гра з полуницею, малиною та ягідним соусом і літній десерт Павлова з мусом із маракуї та полуничним сорбетом.
