Facebook Pixel

Україна евакуювала з Ізраїлю вже понад 360 своїх громадян

Сьогодні, 16 жовтня, з аеропорту «Бен Гуріон» (Тель-Авів) борт авіакомпанії HiSky вивіз до румунського аеропорту в Клужі вже другий евакуаційний рейс зі 155 громадянами України, з яких 107 жінок та 23 дітей. Про це повідомило Посольство України в Ізраїлі.

Quote«Посольством надано сприяння співвітчизникам з оформленням необхідних процедур та документів для вильоту. Ми продовжуємо працювати над пошуком усіх можливих варіантів для подальшої евакуації громадян України. Відтак, радимо усім громадянам, які заповнили евакуаційну форму посольства, очікувати подальших інструкцій від українських консулів», — підкреслили в посольстві.

Квиток на евакуаційний рейс коштує 450 євро, пишуть пасажири.

В суботу, 14 жовтня, перший літак евакуював 207 громадян України, з них 63 дитини. Першочергово вивозять дітей, жінок, людей похилого віку та українців, які вже кілька днів очікували на свої рейси в «Бен-Гуріоні». В Бухаресті всі отримали допомогу від посольства України в Румунії та партнерів в країні.

Наразі офіційно підтверджена загибель в Ізраїлі 11 громадян України, ще 9 вважаються зниклими безвісти.

Записатись на евакуацію можна електронним листом на [email protected] або зателефонувавши на гарячу лінію +972 54667 6782.

Україна евакуювала з Ізраїлю вже понад 360 своїх громадян. Рейс 14 жовтня

Україна евакуювала з Ізраїлю вже понад 360 своїх громадян. Рейс 14 жовтня

Україна евакуювала з Ізраїлю вже понад 360 своїх громадян. Рейс 16 жовтня

Україна евакуювала з Ізраїлю вже понад 360 своїх громадян. Рейс 16 жовтня

Україна евакуювала з Ізраїлю вже понад 360 своїх громадян. Рейс 14 жовтня Thumb Україна евакуювала з Ізраїлю вже понад 360 своїх громадян. Рейс 16 жовтня Thumb
Подякувати 🎉