Facebook Pixel

Замість Lego на росії відкриють «Мир кубиков». Торгуватимуть «сірим» імпортом

Невдовзі після виходу данського виробника конструкторів Lego з росії його ексклюзивний партнер у рф — Inventive Retail Group – анонсував відкриття нової мережі під назвою «Мир кубиков». Магазини залишаться тими самими, зміниться лише вивіска. Про це повідомляє прокремлівське видання «РБК».

У магазинах нової мережі торгуватимуть, зокрема, і продукцією Lego, яку компанія «ввозить за паралельним імпортом» (тобто без згоди правовласника). На полицях також буде представлено іграшки та конструктори інших виробників.

«Нова мережа складатиметься із 60 магазинів у більш як 20 містах. Інші майданчики оновляться до кінця жовтня», — йдеться в повідомленні.

Скільки коштів довелося вкласти, Inventive Retail Group не розкриває. Утім, її представник розповів, що сума є в рази меншою, ніж була б потрібна на розгортання мережі з нуля.

Контекст. Інший приклад безжального російського неймінгу продемонстрував наступник McDonald's. 12 червня 2022 року на росії відкрилися колишні ресторани мережі McDonald's під назвою «Вкусно и точка».

Нагадаємо: з березня 2022 року на росії дозволили ввозити товари компаній, що пішли з російського ринку. Водночас згоди на це в них питати не потрібно.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉