Facebook Pixel

До відкриття іForum залишилось 16 днів

Автор
Фото надане партнером

Фото надане партнером

10 серпня у МВЦ (Броварський проспект, 15) пройде iForum-2023. Конференція відбудеться втринадцяте. Цьогоріч формат конференції буде адаптовано до реалій воєнного часу. У рамках iForum залишається експозиція «Місто Майбутнього», яка буде присвячена розробкам у сфері MilTech українських технологічних проєктів військового призначення, та виставкова експозона сучасного середовища високих технологій з лідерами ринку. Дещо зміниться кількість та тематика напрямів.

Україна майбутнього

Простір для обговорення ключових аспектів розвитку України у майбутньому, з фокусом на сучасні технології. В рамках цього напряму експерти обговорять вплив технологій на відбудову країни в цілому та різні галузі зокрема, на внутрішній розвиток та українську експансію за кордон.

Керівники напряму — Дмитро Лаппо, Арсеній Фінберг.

Military Tech

Новий, пріоритетний для всієї країни напрям. Продиктований воєнним часом потужний розвиток українських техпроєктів військового призначення реально дає шанс Україні стати №1 у світовій галузі MilTech.

Як Україні реально стати флагманом індустрії у світі: обмін ідеями та розробками.

В дискусіях візьмуть участь розробники та стартапери, а також Мінцифри та Міністерство з питань стратегічної промисловості.

Керівник напряму — Олександр Кардаков, голова наглядової ради Octava Defence.

Фото надане партнером

Фото надане партнером

Реклама і просування

Один з найстабільніших напрямів iForum-2023, де будуть розглядатися численні виклики, з якими зіткнулись власники бізнесів та маркетологи за останній рік, а також питання і теми, які слід враховувати компаніям.

Керівник напряму — Євген Шевченко.

E-commerce

E-commerce – двигун online-бізнесу та безпосередньо впливає на багато галузей економіки: логістика, експорт, нерухомість, digital-реклама та інші. На iForum-2023 така важлива галузь представлена окремим напрямом.

Керівник напряму — Олександр Колб, CEO компанії Promodo. Маючи 19-річний досвід на ринку інтернет-маркетингу, запропонує такий формат, в якому ключові гравці ринку обговорять найважливіші питання та розвиток E-commerce.

Стартапи

Напрям присвячений темам розвитку стартап-екосистеми в Україні, залученню венчурних інвестицій, стратегіям зростання та історіям успіху українських компаній. Серед спікерів традиційно будуть представники інвестиційних фондів, експерти ринку, представники держави, які будуть говорити про зростання інвестицій в умовах кризи, появу нових гравців, розглянуть результати державної політики у сфері розвитку стартап-екосистеми.

Керівники напряму — Сергій Петренко (Unity Nest) та Денис Довгополий (Unicorn Nest).

Digital Fun

Серйозно про розваги. Як індустрія проходить скрутні часи, що з’явилося нове, а що відійшло у небуття. Відеоігри та дорослий контент, косплей і теронліфанс, загальні тренди та конкретні кейси – все це на напрямі, присвяченому індустрії розваг.

Керівники напряму — Дмитро Базилевич, Олександр Пушкар.

Блокчейн

У напрямі -- що таке криптовалюти, децентралізовані фінанси, їхня економічна та філософська суть. Найактуальніша інформація в аспектах NFT, Stablecoins, scalability, бізнес, детальний розбір законодавчих ініціатив, оподаткування та свіжий погляд у майбутнє.

Керівник напряму — Вадим Груша, директор і співзасновник Trustee

AI

Штучний інтелект — «гаряча» тема сьогодні, і на iForum-2023 цей напрям присвячено темам впливу штучного інтелекту на суспільство, етичним питанням та історіям українських AI-проєктів.

Серед спікерів — лідери у галузі штучного інтелекту, експерти з етики і навіть представники мистецтва.

Керують напрямом Сергій Петренко (Unity Nest) та Денис Довгополий (Unicorn Nest).

iForumнайбільша офлайн-конференція України та Східної Європи. Форум є суспільним явищем, створеним учасниками ринку високих технологій та присвячений розвитку нових можливостей, пошуку ідей та їхнього втілення, а також аналізу світових новітніх трендів. Конференція існує з 2009 року і проходить у форматі одночасних доповідей нон-стоп, найбільша кількість учасників за останні роки сягала понад 13 тисяч.

Подякувати 🎉