Facebook Pixel

Дія.Бізнес, ПриватБанк і Mastercard запустили програму підтримки на 4 млн грн

Дія.Бізнес, ПриватБанк і Mastercard запустили «Власне» — акселераційну програму для підприємців на 4 млн грн. Вона містить освітню, менторську та фінансову підтримку, йдеться у пресрелізі Mastercard.

Для кого корисна акселераційна програма «Власне»?

Програма призначена для:

  • Підприємців-початківців.
  • Тих, хто прагне відкрити бізнес, але потребує навчання.
  • Активних підприємців, які хочуть досягнути нових вершин у своїй справі або залучити кошти.
Quote«Ми запускаємо національний акселератор «Власне», щоб надати можливість кожному і кожній розкрити свій підприємницький потенціал. Плануємо залучити до участі як початківців, так і досвідчених підприємців, які отримають потужну освітню та матеріальну базу для розвитку своєї справи», — розповіла заступниця міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан.

Для цього залучено 15 провідних спікерів та понад 200 менторів із різних галузей бізнесу. Своїми знаннями ділитимуться Євген Клопотенко, Олена Мальцева, Анастасія Владичинська, Олена Залуська та інші.

Онлайн-формат містить 10 освітніх модулів. Вони допоможуть підприємцям краще розібратися в таких питаннях:

  • аналіз бізнес-моделі та маркетингової стратегії;
  • залучення фінансування та експортної стратегії;
  • побудова сервісної системи бізнесу, цифрової трансформації, розвитку продукту та інновацій.

Які призи можуть отримати учасники акселераційної програми «Власне»?

Наприкінці навчання учасники презентуватимуть свої бізнес-концепції. Ментори ж оберуть близько 30 переможців. Кожен із них отримає фінансову підтримку — 100 тис грн.

Найкращі 10 учасників позмагаються за головний приз — 800 тис грн. Кошти можна вкласти в розробку продуктів, проведення маркетингових досліджень, встановлення нового обладнання та інших інвестицій для бізнесу.

Детальніше з умовами участі в програмі «Власне» можна ознайомитися на сайті. Зареєструватися можна до 24 вересня 2023 року.

Подякувати 🎉