Facebook Pixel

У Києві пройде конференція з інноваційних технологій для ресторанного бізнесу

Автор
Фото надане партнером

Фото надане партнером

Серед спікерів заходу — топ українських Food-tech компаній, які обговорять та проаналізують нові інструменти і поділяться досвідом, як закладам за допомогою технологій покращити продуктивність, збільшити прибутковість та оптимізувати витрати.

7 липня у просторі Kooperativ пройде конференція Модернова Гастрономія #1, присвячена новітнім технологіям у ресторанному бізнесі. Учасники разом шукатимуть відповіді на питання, як зробити food-business під час війни ефективнішим за допомогою food-tech.

Серед спікерів — лідери української індустрії:

Євген Борисенко, BizDev UKLON, Родіон Єрошек, Co-founder та CEO Poster, Святослав Димко, Project Manager CHOICE, Олександр Здрілько, комерційний директор Glovo в Україні, Ярослав Солодкий, Директор з маркетингу мережі ресторанів «Пивна Дума». Загальна тема Modern Gastro #1: дослідити та проаналізувати новітні інструменти, технології та рішення для ресторанного бізнесу, надати практичні, актуальні та дієві поради та лайфхаки власникам та керівникам, топ менеджерам закладів. Спікери поділяться власним досвідом та детально розберуть найновіші технологічні інструменти, що можуть покращити операційну ефективність бізнесу.

  • Організатори нещодавно вже провели дві перших Modern Gastro у Варшаві і Празі. Вони побачили неабияку зацікавленість місцевої гастроспільноти у івентах і обговореннях, присвячених інноваційним технологіям у бізнесі, а у зворотному зв’язку почули про велику актуальність піднятих питань. Це стало головним мотивом зробити подібну конференцію для української гастрономічної бізнес спільноти.
  • За спостереженнями експертів, одним з головних трендів у ресторанному бізнесі у світі стали доставка і take-away. В Україні ці тренди теж набувають популярності.
  • Згідно статистики, відвідуваність закладів в неокупованих західних та центральних регіонах України зросла в середньому на 15%.
QuoteВолодимир Оляницький, засновник Choice та організатор конференції Модернова Гастрономія #1, впевнений: «Під час війни технології матимуть вирішальне значення для ресторанного бізнесу. Кількість відвідувачів зменшилася. Саме тому доставка, самовивіз та інші сервіси стають все більш актуальними. Я думаю, всі ресторани та ресторатори зацікавлені в автоматизації процесів та зменшенні витрат, і технології в цьому допомагають. Я радий нагоді обговорити це з живими прикладами з українською гастроспільнотою 7 липня у просторі Kooperativ».

Програма конференції за посиланням.

Choice — платформа для створення онлайн-замовлень у ресторанах і кафе, працює. Крім України, активно розвивається на міжнародних ринках, має офіси у Києві, Варшаві і Празі. Сьогодні Choice вже користуються понад 7500 закладів із 25 країн світу.


Подякувати 🎉