Facebook Pixel

Підсумки ракетної атаки на аеродром Бельбек 15 травня

Підсумки ракетної атаки на аеродром Бельбек 15 травня

Підсумки ракетної атаки на аеродром Бельбек 15 травня

ЗРК-С-400, 2 літаки МіГ-31 та склад пально-мастильних матеріалів на військовому аеродромі Бельбек були уражені напередодні внаслідок ракетної атаки ЗСУ на Крим. 2 російських військовослужбовці загинули, 13 постраждали. Про це повідомляє ASTRA.

Атака на Крим у ніч з 14 на 15 травня 2024 року (відео):

Your browser doesn't support HTML5 video.

ASTRA вдалося з'ясувати наслідки масованої ракетної атаки на анексований Крим у ніч із 14 на 15 травня. Як повідомляють джерела ASTRA в екстрених службах регіону, спочатку атаку було здійснено на військовий аеродром Бельбек у Севастополі. Внаслідок ракетного удару на аеродромі були знищені два винищувачі-перехоплювачі МіГ-31, також згорів склад пально-мастильних матеріалів. Постраждали 11 російських військовослужбовців.

Трохи пізніше, ближче до ранку, 15 травня ракета ударила по ЗРК С-400 «Тріумф» вже в районі села Вишневе. Після атаки ЗРК спалахнув. 2 військовослужбовці загинули, 2 отримали поранення.

У міноборони рф відзвітували, що в ніч з 14 на 15 травня засоби ППО знищили над Кримом 10 оперативно-тактичних ракет ATACMS. Про втрати та пошкодження під час атаки російське відомство не заявляло. Z-військкори повідомляли про загиблих та поранених, але не уточнювали їхню кількість та інші деталі.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉