Facebook Pixel

У Києві вп’яте зберуться лідери харчової індустрії: приєднуйтесь до з’їзду «Харчовий бізнес–2025»

Автор

16 травня у Києві відбудеться головна й уже традиційна вітчизняна подія у сфері якості та харчової безпечності – V Всеукраїнський з’їзд «Харчовий бізнес–2025: глобальні тренди та локальні рішення».

Зображення надано партнерами

Зображення надано партнерами

Імплементація європейського харчового законодавства до національного набирає обертів. 2025-й є і буде для харчового сектору роком значних правових новацій, особливо в питаннях експорту/імпорту, забезпечення простежуваності, держконтролю, лабораторних досліджень, цифровізації (TRACES NT і ePhyto) тощо. Харчова безпечність залишається одним з ключових пріоритетів, тож е-журнал «Управління якістю» вп’яте збирає фахівців для обговорення насущних тем галузі.

У фокусі панельних дискусій зокрема:

  • Юридична сила Кодексу Аліментаріусу в Україні: що робити у разі суперечностей із законодавством;
  • Дослідження харчової продукції та інгредієнтів на меламін: вимога чи рекомендація;
  • Виробництво дієтичних добавок: якими документами (України чи ЄС) регулюється використання інгредієнтів;
  • Взаємодія «Споживач–Ритейл–Виробник»: досвід роботи зі зворотним зв’язком для задоволення потреб Гостя;
  • Сертифікаційний аудит за FSSC, IFS, ISO: кейси, факапи + інсайти аудиторів;
  • Зустрічають за упаковкою: безпечність і екоцентричність у фокусі;
  • Відмова у співпраці через високі ризики: як довести закордонним партнерам надійність українських виробників в умовах воєнного стану;
  • Аналіз експортного потенціалу харчових продуктів і тренди світових ринків

Серед спікерів Food business–25:

  • Юрій Миркеєв, експерт з питань якості та безпечності харчових продуктів ДП «Укрметртестстандарт»
  • Анастасія Ковбаса, провідна фахівчиня відділу зовнішнього аудиту Департаменту якості ТОВ «Сільпо-Фуд»
  • Світлана Березова, тренерка-консультантка «ІСО БІЗНЕС-СТУДІЯ» з якості та безпечності харчових продуктів (НАССР, ISO 22000, FSSC 22000, IFS)
  • Денис Гончар, провідний аудитор, засновник і керівник ТОВ «Еконтроль»
  • Світлана Фесенко, експертка з питань якості та харчової безпечності ТОВ «Перша приватна пекарня»

Як узяти участь?

Долучайтеся до фахового кола, забронювавши місце-квиток

Місце зустрічі: Локація: Favor Park Hotel, Київ

Маєте круту продукцію чи послуги? Нехай про них дізнаються усі - ставайте партнером події «Харчовий бізнес – 2025: глобальні тренди та локальні рішення».

Подякувати 🎉