Facebook Pixel

«Жалюгідний Дімон» попереджає Китай: ви — наступна мета для США

Влада США впродовж останніх 30 років ставить своїм завданням зруйнувати Росію, переконаний заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв. На його думку, якби США це вдалося, то своєю наступною метою вони поставили б «тотальне ослаблення Китаю», написав Медведєв 23 березня у своєму телеграм-каналі.

Нагадаємо, що цей діяч кілька років заміняв Путіна на посаді президента РФ. Тоді в соцмережах його часто називали «Жалюгідний» і «Дімон».

Медведєв стверджує, що США вважають Росію «ворогом» і хочуть її «принизити, обмежити, розхитати, розділити і зруйнувати», не замислюючись про наслідки. За його словами, «реальною перспективою» стратегії США було б утворення на місці Росії п'яти — шести нових країн, «де кожна така країна має свою стратегічну зброю», а при владі перебувають «фрики, фанатики та радикали».

«А далі наступна мета – тотальне ослаблення Китаю. І тоді залишається лише пара кроків до найтяжчої глобальної кризи, енергетичного та продовольчого колапсу, відмови всіх систем колективної безпеки й незабаром – Великого ядерного вибуху, що відкриває шлях до нової світової сингулярності – у Пекло», – написав Медведєв.

Він пообіцяв, що Росія ніколи не допустить такого розвитку подій. Росія «хоче бачити США сильною й розумною країною, а не останнім притулком тих, хто поступово впадає в старечий маразм».

Зазначимо, що під час своїх міркувань Медведєв традиційно перекручує. Наприклад, звинуватив США в розв'язуванні війни в Кореї 1950 – 1953 років, хоча розпочала війну Північна Корея за підтримки «добровольців» із Китаю та СРСР.

Також він чомусь у тексті російською називає президента України «Володимир Зеленський».

103755-600.jpg

Фото: Дімон: uzabook — LiveJournal

Подякувати 🎉