Facebook Pixel

Заклади харчування в «червоній» зоні втратили третину виручки за тиждень

Виторг закладів громадського харчування, які з 18 жовтня почали працювати в «червоній» зоні, знизився за тиждень у середньому на 34%. Мова йде про заклади Дніпропетровської, Запорізької, Донецької та Одеської областей. Про це свідчать результати дослідження компанії Poster.

Гості стали рідше відвідувати заклади у «червоній» зоні: кількість транзакцій за тиждень з 18 по 24 жовтня впала на 30%. Середній чек також показує негативну динаміку: у закладах «червоної» зоні спад на 28%.

Виторг закладів в інших зонах у цей період просів менше — на 22%. Кількість відвідувачів закладів харчування зменшилася на 17%, а середній чек – на 16%.

Контекст. На сьогодні у «червоній» зоні знаходяться:

  • Дніпропетровська область;
  • Донецька область;
  • Запорізька область;
  • Миколаївська область;
  • Одеська область;
  • Рівненська область;
  • Сумська область;
  • Херсонська область.
Подякувати 🎉