Facebook Pixel

Twitter створив відділ із розробок у сфері блокчейну, криптовалют і DeFi

Соціальна платформа Twitter відкрила відділ для розробки рішень у галузі блокчейну, криптовалют, децентралізованих застосунків і DeFi.

Сформований підрозділ займатиметься інтеграцією з Web 3.0 та взаємодією з ініціативою BlueSky, націленою на децентралізацію соціальних мереж, повідомляє очільниця Twitter Crypto Тесс Рінеарсон.

«Я рада повідомити, що приєдналася до Twitter, аби очолити нову команду, сфокусовану на криптографії, блокчейнах та інших децентралізованих технологіях, включаючи криптовалюти і не тільки», — написала вона.

Раніше Тесс Рінеарсон брала участь у розробці протоколу Tendermint Core, а також брала участь у проєктах Chain.com та Cosmos.

Першочерговими завданнями підрозділу стануть платежі в крипті, способи заробітку криптовалюти творцями контенту та децентралізація мережі.

Раніше Twitter вже дозволив приймати донати у біткоїні та анонсував NFT-ідентифікацію. За словами Рінеарсон, Twitter Crypto вивчить, що ще можна зробити в цьому напрямку.

Нагадаємо, співзасновник Ethereum Віталік Бутерін засумнівався в можливості інтеграції криптовалютних проєктів до централізованих соцмереж, таких як Twitter і Facebook.

Впровадження біткоїна в чинні проєкти Facebook і Twitter можуть не спрацювати, оскільки перша криптовалюта не має необхідного функціоналу для роботи з децентралізованими фінансами, на відміну від Ethereum.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉