Facebook Pixel

Twitter приступив до тестування відправки мікроплатежів в біткоінах

Соцмережа Twitter вивчає можливість відправки донатів в біткоіні виробникам контенту через функцію Tip Jar.

Поки біткоін недоступний для вибору в бета-версії, однак можливість виявили в коді, повідомляє MacRumors.

Детальна інформація в останній бета-версії Twitter вказує на те, що користувачі будуть проходити через навчальний посібник по біткоіну. Воно включатиме детальну інформацію про мережі Bitcoin Lightning, а також про збережених на гаманцях і не пов'язаних із зберіганням біткоіни.

Twitter також інформує користувачів про те, що потрібно обліковий запис Strike на базі Lightning Network.

«Ми використовуємо Strike для генерації рахунків-фактур Bitcoin Lightning, тому вам необхідно підключити свій обліковий запис, щоб приймати підказки Bitcoin», — повідомив розробник Алессандро Палуззи (Alessandro Paluzzi).

Підтримка біткоіна в даний час обмежена бета-версією Twitter і ще не доступна для всіх користувачів бета-версії, тому ще не ясно, коли ця функція побачить офіційний випуск. Також поки немає інформації про те, коли почнуться нові реакції.

Контекст. Додавання біткоіни-чайових з'явилося після того, як в липні генеральний директор Twitter Джек Дорсі заявив про важливість біткоіни для розвитку компанії і в майбутньому буде додано до Tip Jar,

Twitter представив Tip Jar в травні 2021 року. Функція дозволяє відправляти користувачам соцмережі так звані чайові в якості заохочення. Спочатку Tip Jar підтримував платежі через Bandcamp, Cash App, Patreon, PayPal і Venmo.

Коли вперше був представлений Tip Jar, Twitter дозволяв користувачам завантажувати зображення Bandcamp, Cash App, Patreon, PayPal і Venmo в свій профіль в Twitter, але незабаром з'явиться можливість використання біткойнов.

У червні 2021 глава компанії Джек Дорсі допустив інтеграцію Lightning Network в Twitter.

У 2020 році кріптовалютное підрозділ Square оголосило про створення набору засобів розробки для спрощення впровадження Lightning Network в гаманці.

Подякувати 🎉