Facebook Pixel

The Page увійшло до ТОП-5 найпопулярніших бізнесових медіа в Україні

The Page увійшло до ТОП-5 найпопулярніших бізнесових медіа в Україні

The Page увійшло до ТОП-5 найпопулярніших бізнесових медіа в Україні

Ділове видання The Page увійшло до топу рейтингу найкращих українських медіа, які пишуть про бізнес. Про це повідомило агентство PRNEWS.IO

Функціонування українського бізнесу в умовах воєнних дій, виклики, з якими стикаються підприємці, прагнення до розширення та виходу на міжнародний ринок, впровадження цифрових технологій та покращення бізнес-процесів, перегляд локації та адаптація до вимог сучасності, залучення іноземних інвестицій та поява нових стартапів – це основні теми для економічної медіасфери.

ТОП-5 найпопулярніших бізнесових медіа в Україні

Спеціалісти контент-маркетингової платформи PRNEWS.IO склали рейтинг десяти найпопулярніших бізнесових медіа на основі даних власного каталогу, який має понад 100 тис. ЗМІ зі всього світу, та відомостей статистики з сервісу SimilarWeb. Основним критерієм у підбірці стала кількість переглядів сторінок за перші вісім місяців 2023 року.

  1. Найбільш відвідуваним сайтом за перші вісім місяців 2023 року стало медіа delo.ua, зібравши рекордні 49,6 млн відвідувань. Це ЗМІ розповідає про останні новини зі сфери бізнесу та публікує аналітичні матеріали про зміни на ринку.
  2. NV Бізнес з понад 17,8 млн відвідувань. NV Бізнес інформує читачів про розвиток передових сфер, економіку та фінанси.
  3. Forbes.ua з 12,9 млн переглядів. На порталі розміщені матеріали з історіями успіху бізнесменів, реальними кейсами підприємців, про інвестиції у стартапи та впровадження технологій у бізнес.
  4. Ліга.Бізнес, яке відвідали за вісім місяців понад 10,7 млн раз. Це медіа присвячене новинам про розвиток бізнесу, підприємництво, діджиталізацію, інвестиції.
  5. Тhe Page з 7,3 млн переглядів. На вебсайті можна знайти новини про економічні та бізнесові події в Україні та за кордоном.

Наступні учасники десятки:

  • Ain.ua — 5,5 млн переглядів;
  • UA-Region — 4,6 млн переглядів;
  • Ділова столиця — 4,4 млн переглядів;
  • Контракти.ua — 3,5 млн переглядів;
  • UBR — 2,6 млн переглядів.

Подякувати 🎉