Facebook Pixel

Російські окупанти обстріляли Харків і Запоріжжя – що відомо

У п’ятницю, 21 жовтня, росіяни вкотре завдали ударів по Харкову та Запоріжжю.

Обстріл Харкова 21 жовтня

За даними очільника Харківської ОВА Олега Синєгубова, прильоти зафіксовано в Київському районі міста. Під ударом опинився об’єкт промислової інфраструктури.

«Прильоти по одному з підприємств Харкова. Попередньо потрапляння в адміністративно-виробничу будівлю, розташовану на території. Є руйнування. Їхній ступінь і чи є постраждалі внаслідок ворожого обстрілу встановлює ДСНС», — уточнив мер обласного центру Ігор Терехов.

За попередніми даними, поранення отримали шестеро людей.

Прильоти в Запоріжжі

Про ракетний удар по Запоріжжю повідомив місцевий глава ОВА Олександр Старух о 8:38. Попередньо росіяни поцілили ракетами С-300 у житлові будинки та інфраструктуру населеного пункту.

«Руйнувань зазнали житловий будинок і об’єкти інфраструктури. За попередньою інформацією, загиблих немає. Є троє поранених. Дані уточнюються. У житловому багатоповерховому будинку внаслідок атаки пошкоджено газову систему, сталося загоряння, зруйновано стіну. На місці подій уже працюють профільні служби», — розповів Старух.

Влучання також прийшлося й по одній зі шкіл міста — у будівлі пошкоджено дах і вибито шибки. Ще були прильоти в об’єкти інфраструктури та на відкриті території.

Містян закликали бути пильними. На території Запоріжжя після атаки можуть залишатися небезпечні уламки ракет.

Подякувати 🎉