Facebook Pixel

Raiffeisen припиняє випуск банківських карток у відділеннях росії

З 10 квітня 2023 року російський «Raiffeisen банк» відмовився видавати зарплатні картки у своїх відділення у рф. Про це пише Unian, посилаючись на пресслужбу російської «дочки» банку.

Уже випущені зарплатні картки обслуговуватимуться й далі до закінчення їхнього строку дії. Повідомляється, що рішення було ухвалено на підставі «аналізу переваг клієнтів і ринкової кон'юнктури».

Quote«Раніше підключені пакети послуг «Зарплатний» обслуговуватися як зазвичай до закінчення строку дії карток», — зазначили в банку.

Нагадаємо, що в січні 2023 року президент Зеленський увів санкції проти іншої російської «доньки» групи – «Райффайзен Лізинг». Причиною став факт видавання російською «дочкою» банку пільгових кредитів військовим рф. RBI тоді відповів, що його банк у рф просто дотримується вимог місцевого законодавства.

23 березня 2023 року НАЗК внесло RBI до переліку міжнародних спонсорів війни. Топи групи в цьому переліку є з кінця 2022 року.

30 березня Raiffeisen Bank International заявив про початок згортання діяльності в росії, проте дату повного виходу в банку досі не називають.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉