Facebook Pixel

«Нова пошта» розширює мережу відділень у Німеччині

Нова пошта розширює мережу відділень у Німеччині

Нова пошта розширює мережу відділень у Німеччині

«Нова пошта» відкрила друге відділення Nova Post у західній частині Берліна в районі Шарлоттенбург. Відділення, що розташоване за адресою м. Берлін, Osnabrücker Str. 1, 10589, приймає посилки та вантажі до 100 кг. Клієнти можуть отримати послуги з понеділка до суботи включно, неділя вихідний. Строк доставлення в та з України — від 5 робочих днів.

Quote«Ми активно ведемо перемовини з місцевим партнером щодо розширення покриття доставлення в Німеччині через 7500 пунктів видавання по всій країні. Загалом маємо амбітні плани щодо нашого розвитку та становлення як поштового перевізника в Німеччині», — сказав СЕО Nova Post у Німеччині Сергій Симонов.

Крім доставлення у відділення, можна також замовити адресне доставлення до будь-якого міста в Німеччині або, навпаки, — в Україні. Також посилку з Німеччини можна відправити не виходячи з дому, замовивши послугу адресного забору.

До кінця літа «Нова пошта» планує відкрити приблизно 10 відділень Nova Post: у Гамбурзі, Франкфурті-на-Майні, Мюнхені, Кельні.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉