Facebook Pixel

Стремоусов – все. Гауляйтер загинув у ДТП з фурою під Генічеськом – роЗМІ (ОНОВЛЕНО)

У середу, 9 листопада, спочатку російські пропагандисти, а услід за ними й росЗМІ, повідомили про начебто загибель призначеного росіянами ватажка окупаційної «адміністрації» Херсона Кирила Стремоусова.

Його смерть у ДТП під Генічеськом підтвердили також у так званій пресслужбі окупаційної «адміністрації» Херсонської області.

За словами очевидців, які наводять ЗМІ, у машину гауляйтера в'їхала фура на повній швидкості, коли той зупинився на пішохідному переході.

Quote«Стрємоусов вже на тому світі! Окупаційна адміністрація підтвердила, чекаємо на подальші деталі. Бєз панікі. Земля скловатою, домандрувався», — написав нардеп Олексій Гончаренко.

Журналіст Денис Казанський зазначив, що не здивований такому розвитку подій.

Quote«Ну, тут все зрозуміло і без пояснень. Якщо Херсон залишають, то місцеві іудушки більше не потрібні. Кінці у воду. Ще одна повчальна історія всім любителів руського міру. Ніколи не співпрацюйте із рф. Вас завжди максимально цинічно використовують, кинуть та зіллють», — написав він.

У коментарі «Суспільному», перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський сказав, що інформація про загибель Стремоусова не підтверджена та не виключив інсценування.

В так званому «Мінздраві» Херсону аварію за участі Стремоусова підтвердили, а його смерть — ні.

«На місце події виїхала бригада швидкої допомоги. Інформація про його загибель не є офіційною. Щойно лікарі оцінять його стан – ми надамо відомості», — вказали у відомстві.

О 19:30 у відомстві смерть Стремоусова підтвердили.

Надвечір росЗМІ опублікували нібито кадри з місця аварії та озвучили попередню причину ДТП. Винуватцем аварії, в якій ймовірно загинув Стремоусов, став водій вантажівки, яка здійснила небезпечний маневр, пише «РІА Новості». За даними видання, водій гауляйтера не впорався з кермуванням, намагаючись уникнути зіткнення.

Наразі інформація потребує підтвердження.

Контекст. Раніше цього дня стало відомо, що окупанти почали підривати у Херсонській області, зокрема у правобережній частині регіону, усі мости.

Подякувати 🎉