Facebook Pixel

Путін наказав захопити Луганську та Донецьку області протягом лютого — ГУР

Владімір путін віддав наказ до березня захопити території Донецької та Луганської областей. Є ознаки того, що росія готується до нової спроби масованого наступу та захоплення сходу країни, повідомило ГУР.

Quote«Ми спостерігаємо, що російські окупаційні війська передислоковують на схід додаткові штурмові групи, підрозділи, озброєння та військову техніку. За даними воєнної розвідки України, путін віддав наказ до березня захопити території Донецької та Луганської областей», – зазначив представник Головного управління розвідки МО України Андрій Черняк.

Представник ГУР МО України також зазначив, що росія використовує територію білорусі для підготовки мобілізованих солдатів і не має достатніх сил і засобів, щоб розпочати найближчими тижнями масований наступ на Україну із цього напрямку.

Quote«Станом на сьогодні сформованих ударних груп немає. Немає загрози залучення білорусі до повномасштабного вторгнення на боці росії проти України, але це також, безумовно, ризики, які ми маємо враховувати», – заявив представник воєнної розвідки України.

Нагадаємо: раніше представник ГУР розповів, що дату закінчення війни росії проти України можна буде прогнозувати після весни — початку літа.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉