Facebook Pixel

Glovo відновлює роботу в 14 містах України та надішле весь операційний дохід на підтримку української армії

Третього березня сервіс доставки Glovo відновив роботу в 14 містах України: Львові, Одесі, Чорноморську, Івано-Франківську, Рівному, Тернополі, Луцьку, Хмельницькому, Кривому Розі, Кропивницькому, Ужгороді, Дрогобичі, Трускавці та Чернівцях. Увесь операційний дохід компанія продовжує передавати Збройним силам України. Про це повідомляє Speka.

Першочергово кур'єри доставляють замовлення з аптек і супермаркетів. Зазначається, що, коли в місті з'являються небезпечні умови, усі замовлення автоматично скасовуються.

У Glovo наголошують: перш ніж відкривати двері кур'єру, потрібно обов'язково запитати номер замовлення. Якщо кур'єр не володіє інформацією щодо номера вашого замовлення, імовірно, ця людина не кур'єр сервісу Glovo та варто викликати поліцію.

Компанія також створила координаційний центр, який займається пошуком і доставленням медикаментів в усіх містах України. А у Львові Glovo запустила волонтерський центр для підтримки співробітників компанії та переселенців із різних міст України.

Наразі Glovo активно реорганізовує власні хмарні кухні в пункти приготування їжі для місцевих ТО та тих, хто цього потребує.

Нагадаємо, 24 лютого о 04:50 президент РФ Володимир Путін фактично оголосив війну Україні, а російські війська розпочали вторгнення на територію нашої країни.

The Page стежить за розвитком ситуації та регулярно інформує про найважливіші події.

Подякувати 🎉