Facebook Pixel

Розробник Ukraine NOW обмінявся співробітниками з російською агенцією. Соцмережі обурені

Українська креативна агенція Banda Agency, яку було залучено до кількох державних проєктів, зокрема розроблення єдиного бренду країни Ukraine NOW, і російське комунікаційне агентство Setters оголосили про співпрацю.

Так, на Instagram-сторінці Setters повідомили про те, що домовилися з Banda Agency про обмін співробітниками. П’ять членів колективу першого поїхали працювати до 8 червня із Санкт-Петербурга до Києва, а потім повернуться разом із п’ятьма працівниками Banda Agency.

Quote«Тепер ми запустимо мікрореаліті й закидатимемо вас контентом із київського вояжу! Як буде дружба українською? А так і буде!» — резюмували в повідомленні.

Водночас Banda Agency не опублікувала окремий пост про співпрацю, але поширила сторіз працівників російської агенції, які поїхали до України.

Співпраця Banda Agency та Setters: реакція українців

Попри те що окремого посту про співпрацю на сторінці Banda Agency немає, користувачі соцмережі почали негативно висловлюватися про агенцію під останнім опублікованим фото. Вони обурюються співпрацею з Росією, нагадуючи про те, що між країнами йде війна.

Співпраця Banda Agency і Setters: реакція соцмереж. Скриншот

Співпраця Banda Agency і Setters: реакція соцмереж. Скриншот

Quote«Скажіть, будь ласка, нащо на котрому вже році війни співпрацювати з московитами? Вам реально світу мало, чи як?» — зазначила користувачка y.beshlei.

Інші коментатори поділяють цю думку, іронічно запитуючи про погоду в Санкт-Петербурзі та інше й зазначаючи, що вони «розчаровані».

Не залишилися осторонь і користувачі Twitter, які теж засуджують співпрацю, зазначаючи, що це «самогубство», а деякі навіть пишуть, що для них «Banda Agency більше не існує».

Співпраця Banda Agency і Setters: реакція соцмереж. Скриншот

Співпраця Banda Agency і Setters: реакція соцмереж. Скриншот

Banda Agency співпрацює в Україні з такими брендами, як-от Comfy, Puma, Work.ua, Лун, OLX, «Моршинська» та іншими. Ба більше, вона є партнером держустанови «Український культурний фонд», розробляла єдиний бренд України Ukraine NOW, а також брала участь в інших держпроєктах, зокрема зі створення бренду Чорнобильської зони відчуження, айдентики міжнародної громадської ініціативи щодо деокупації Криму CRIME(A), під час презентації якої рішуче заявила про те, що Росія окупувала півострів незаконно.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉