Facebook Pixel

Вже 10 серпня iForum збере в одному місці найкращих експертів та найкрутіших спікерів

Автор
Фото надане партнером

Фото надане партнером

Серед них чимало тих, кого не треба представляти: Владислав Чечоткін (Rozetka), Володимир Поперешнюк (Нова Пошта), Дмитро Дубровський (Uklon), Михайло Федорів (Міністр цифрової трансформації), Гарік Корогодський (письменник), Давід Арахамія (народний депутат), Сергій Притула (БФ Сергія Притули).

Марія Берлінська, військова, громадська діячка, засновниця «Центру підтримки аеророзвідки» модеруватиме дискусійну панель «Безпілотні роботизовані системи як game changer війни»

Анатолій Амелін, співзасновник Інституту Майбутнього, вестиме панель «Побудова національної системи ОПК», де братиме участь Олександр Камишин, міністр з питань стратегічних галузей промисловості України.

Іван Примаченко, співзасновник найбільшої платформи онлайн-навчання в Україні Prometheus на iForum виступить модератором дискусійної панелі «Людський потенціал. Яких фахівців готувативже зараз, з огляду на ситуацію: міграція, перекваліфікація, військові, волонтери». У дискусії візьмуть участь також Олексій Молчановський (Український католицький університет) та Артур Міхно (CEO та співзасновник Work.ua, сайту пошуку роботи в Україні №1).

Олексій Молчановський підніме також мейнстрімну тему АІ: «Майбутнє штучного інтелекту: від кореляції до причинно-наслідкових зв'язків, контексту та здорового глузду». Спікер розгляне напрямки розвитку ШІ з урахуванням впливу на бізнес та потенціалу появи нових продуктів і сервісів у майбутньому.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉