Facebook Pixel

Путін оголосив про часткову мобілізацію на росії. Старт – уже сьогодні

У середу, 21 вересня, на російському телебаченні показали відеозвернення російського диктатора Володимира Путіна, з яким він мав виступити ще вчора, однак переніс звернення, нібито для того, щоб його почув Далекий Схід.

Свій виступ Путін розпочав зі скарг на країни Заходу, які так і хочуть знищити рф.

Quote«Мета Заходу — послабити, розділити та знищити росію: там прямо кажуть, що в 1991 році змогли розколоти СРСР, а тепер настав час росії», — зазначив він.

Російський диктатор наголосив, що метою так званої «спецоперації» залишається захоплення українських Донецької та Луганської областей в їхніх адміністративних межах.

Quote«Уряду та Міноборони доручено якомога швидше визначити правовий статус добровольців і міліціонерів Донбасу — він має бути таким самим, як у звичайних російських військових», — додав він.

Також Путін заявив, що вимагає забезпечити озброєнням і технікою «добровольців і ополченців» Донбасу.

Бутафорські референдуми в Херсонській, Запорізькій, Донецькій та Луганській областях

Путін наголосив, що доручив гарантувати безпеку проведення «референдумів» про анексію в Херсонській, Запорізькій, Донецькій та Луганській областях, назвавши їх історичними «землями Новоросії».

Quote«Росія не може приректи близьких їй людей на муки ката й не відповісти на їхні прагнення визначити власну долю», — наголосив він.

Часткова мобілізація в росії

Російський диктатор заявив, що підписав указ про часткову мобілізацію на росії. За його словами, «призову підлягатимуть тільки ті громадяни, які на цей час перебувають у запасі, передусім ті, хто служив у лавах Збройних сил і має певні військово-облікові спеціальності та відповідний досвід». Також він анонсував, що цих людей додатково готуватимуть для виконання ними «цілей спецоперації».

Старт часткової мобілізації – 21 вересня 2021 року.

У Кремлі опублікували указ про часткову мобілізацію (фото)

riia1.jpg
ria2.jpg
riia1.jpg Thumb ria2.jpg Thumb

(Не)Нові погрози Кремля

Путін заявив, що західні країни пустили в дію «ядерний шантаж». Російський президент підкреслив, що рф використовуватиме для свого захисту всі доступні засоби, включно з ядерними, і «це не блеф».

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉