Facebook Pixel

«Доступні кредити 5-7-9%» стануть ще дешевшими

З 18 травня нові умови кредитування “Доступні кредити 5-7-9%”. Фото Depositphotos

З 18 травня нові умови кредитування “Доступні кредити 5-7-9%”. Фото Depositphotos

Київська обласна військова адміністрація, Фонд розвитку підприємництва та 11 банків банками 18 травня погодили додаткове кредитування за програмою «Доступні кредити 5-7-9%». Відтепер представники мікро-, малого та середнього бізнесів Київської області зможуть отримати кредити з іще меншим відсотком, аж до 0%.

У програмі взяли участь АТ Ощадбанк, АТ КБ Приватбанк, АТ ПУМБ, АТ Банк Кредит Дніпро, АБ УКРГАЗБАНК, АТ КБ Глобус, АТ АГРОПРОСПЕРІС БАНК, АТ КредитВестБанк, АТ ПроКредит Банк, АТ Укрексімбанк, АТ Кредобанк.

Голова правління «Глобус-Банк» Сергій Мамедов за кілька місяців очікує збільшення вдвічі кількості бізнесів, що отримають кредит. «Адже клієнти будуть мати змогу обслуговувати кредити під 0% річних. Активізація кредитування стосуватиметься аграрного сектору, торгівлі, виробництва та переробки, будівництва, медичних послуг», — наголосив він.

Мамедов зазначив, що половина прокредитованих бізнесів — це аграрний сектор, близько 40% — це промислова переробка та виробництво.

Поширені питання про «Доступні кредити 5-7-9%»

  1. Хто має право на доступний кредит? Бізнес з оборотом до 10 млн євро на рік за умови збереження 60% фонду оплати праці і 80% кількості персоналу, як порівняти з 1 березня 2020 року.
  2. На яку суму можна отримати кредит? Сума кредиту не обмежена, але обмежена сума компенсації відсотків – щонайбільше 200 тис. євро.

Як отримати кредит за програмою «Доступні кредити 5-7-9%»

  • Виберіть банк, який бере участь у програмі. Дізнайтеся умови, підготуйте необхідний пакет документів і зверніться до установи.
  • Банк проаналізує надані документи та повідомить про своє рішення.
Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉