Facebook Pixel

Жителів Києва та області попередили про віялові відключення

У всій Київській області через сьогоднішній масований ракетний обстріл застосовуються графіки аварійного відключення електропостачання споживачів. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

Quote«Частково обмежено електропостачання промислових клієнтів та частини побутових клієнтів Києва та всієї області», – зазначив він.

Міський голова додав, що місцеві рятувальник та енергетики нині роблять усе можливе задля якнайшвидшого відновлення нормального функціонування енергосистеми.

Кличко додав, що внаслідок рашистської атаки було пошкоджено водопровідну мережу в центральній частині Києва. Він додав, що станом на 13:30 тиск у мережі вже нормалізували, споживачі знову з водою.

Контекст. Україна вранці в понеділок зазнала масованого ракетного обстрілу, під час якого російські військові випустили по українській території щонайменше 83 ракети. З них сили ППО збили приблизно 45. Прильоти зафіксовано в більшості областей нашої країни. Під ударом опинилися, зокрема, об'єкти енергетичної інфраструктури. Перебої зі світлом спостерігаються в Київській, Полтавській, Харківській, Львівській, Житомирській та інших областях.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉