Facebook Pixel

Дітей топити і палити, жінок — гвалтувати: пропагандист рф Красовський зробив кровожерливу заяву

Ведучий російського державного телеканалу «Russia Today», пропагандист Антон Красовський заявив, що українських дітей трепа топити та спалювати.

Відповідна заява була зроблена Красовським в ефірі. Зокрема, пропагандист заявив, що це треба робити з дітьми, які вважають, що територія України окупована росією.

Quote«А прямо топити таких треба було в Тисині, там, де плине кача. Прямо топити цих дітей, топити... От сказав, що москалі окупували – і одразу кидаєш у річку з буйною течією», – заявив ведучий.

Також він запропонував забивати дітей у «смерекову хату» та спалювати.

Крім того Красовський стверджував, що України «взагалі не повинно існувати». При цьому він заявив, що тих українців, які чинять опір рф, треба розстріляти, а українських жінок повинні ґвалтували російські солдати.

На росТВ заявили, що українських дітей потрібно топити та палити (відео)

Your browser doesn't support HTML5 video.

Реакція української сторони на заяву Красовського

Після таких висловлювань українська сторона не могла залишитися осторонь. Так, міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба закликав світ заборонити мовлення російського пропагандистського телеканалу «Russia Today». А тим, хто ще не заборонив RT, очільник українського зовнішньополітичного відомства запропонував послухати заяву Красовського та зробити висновки.

Quote«Ось на чий бік ви стаєте, якщо дозволяєте RT працювати у ваших країнах. Агресивне підбурювання до геноциду (ми віддамо цю людину під суд за це), яке не має нічого спільного зі свободою слова. Забороніть RT у всьому світі!» — заявив Кулеба.
Подякувати 🎉