Facebook Pixel

Оновлено: ТЦК Одещини затримав головреда Економічної правди: Мусаєва

Працівники ТЦК Білгорода-Дністровського Одеської області близько доби утримують головного редактора «Економічної правди» Дмитра Дєнкова. Він не може вийти на зв’язок з рідними.

Про це передає УП.

Quote«За нашими даними, Дмитра затримали, забрали телефон та усі засоби зв’язку. Близько доби ми не знали, де він перебуває, бо він не виходив на зв’язок. Тільки після того, як батьки подали заяву в поліцію на розшук, з’ясувалося, що Дмитро перебуває в ТЦК Білгорода-Дністровського», – розповіла головний редактор «Української правди» Севгіль Мусаєва

Оновлено о 20:49. Дмитро Дєнков вийшов на зв'язок. Він написав, що все нормально і що він долучається до лав ЗСУ:

Quote«Друзі, дуже дякую за підтримку. Я ще ніколи подібного не відчував. Зі мною все гаразд, ми порозумілись з Білгород-Дністровським ТЦК і я незабаром долучусь до підрозділу, до якого хотів ще до цього інциденту. Незабаром розповім. Це кращий для мене варіант».

Нагадаємо, що УП 22 червня випустила розслідування, де зокрема йдеться про незадекларовану віллу в Іспанії ексвоєнкома Одеської області Євгена Борисова.

25 липня Печерський районний суд Києва відправив Євгена Борисова під арешт з можливістю застави сумою 150 млн грн. 22 липня Борисову оголосили про підозру в незаконному збагаченні на сотні мільйонів гривень і в умисному ухиленні від несення служби. Мати військкома торік стала власницею житлового будинку в Іспанії вартістю понад 4 млн євро. Також з’ясувалося, що, окрім елітної закордонної нерухомості, вона цьогоріч придбала ще й автомобіль Mercedes-Benz EQV за майже 3 млн грн.

Згодом правоохоронці встановили, що й теща ексвійськкома впродовж останніх років стала власницею коштовного автопарку, не маючи для цього достатніх коштів законного походження. Її гараж містив Toyota Land Cruiser Prado, Mercedes-Benz G 63 AMG, Toyota Land Cruiser.

27 липня суд за матеріалами ДБР арештував майно, гроші та банківські рахунки ексвійськкома Борисова та членів його родини. Його родичі намагалися приховати автівку колишнього військкома.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉