Facebook Pixel

ДБР заарештувало іспанську віллу ексвійськкома Борисова: Фото

ДБР спільно з місцевою поліцією провело обшуки в іспанській нерухомості колишнього військкома Одеси Борисова. Правоохоронці заарештували майно експосадовця.

Про це пише ДБР.

13 грудня 2023 року на підставі надісланого Державним бюро розслідувань запиту про міжнародну правову допомогу Національною поліцією Королівства Іспанії, за участі працівників Головного слідчого управління ДБР, проведено обшуки в офісних та житлових приміщеннях родини ексвійськкома.

У ході обшуків вилучено документи, які засвідчують право володіння та розпорядження вищевказаним майном членами родини Борисова.

Йдеться про два об'єкти нерухомості у місті Марбелья провінції Малага Королівства Іспанія.

Крім того, у грудні 2022 року він організував покупку на імʼя власної матері будинку вартістю понад 4 млн євро.

Також у лютому 2023 року він придбав разом зі своєю дружиною офісне приміщення вартістю понад 500 тис. євро загальною площею 223,9 кв. м.

На підставі зібраних доказів та запиту ДБР компетентним органом Королівства Іспанії було викладено арешт на ці віллу та офісне приміщення.

Фото: як облаштована вілла ексвійськкома Борисова

Вілла екс-воєнкома Борисова

Вілла екс-воєнкома Борисова

Вілла екс-воєнкома Борисова

Вілла екс-воєнкома Борисова

Вілла екс-воєнкома Борисова

Вілла екс-воєнкома Борисова

Вілла екс-воєнкома Борисова

Вілла екс-воєнкома Борисова

Вілла екс-воєнкома Борисова

Вілла екс-воєнкома Борисова

Вілла екс-воєнкома Борисова Thumb Вілла екс-воєнкома Борисова Thumb Вілла екс-воєнкома Борисова Thumb Вілла екс-воєнкома Борисова Thumb Вілла екс-воєнкома Борисова Thumb

Що відомо про справу ексвійськкома Борисова

25 липня Печерський районний суд Києва відправив Євгена Борисова під арешт з можливістю застави сумою 150 млн грн. 22 липня Борисову оголосили про підозру в незаконному збагаченні на сотні мільйонів гривень і в умисному ухиленні від несення служби. Мати військкома торік стала власницею житлового будинку в Іспанії вартістю понад 4 млн євро. Також з’ясувалося, що, окрім елітної закордонної нерухомості, вона цьогоріч придбала ще й автомобіль Mercedes-Benz EQV за майже 3 млн грн.

Згодом правоохоронці встановили, що й теща ексвійськкома впродовж останніх років стала власницею коштовного автопарку, не маючи для цього достатніх коштів законного походження. Її гараж містив Toyota Land Cruiser Prado, Mercedes-Benz G 63 AMG, Toyota Land Cruiser.

27 липня Cуд за матеріалами ДБР арештував майно, гроші та банківські рахунки ексвійськкома Борисова та членів його родини. Його родичі намагалися приховати автівку колишнього військкома.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉