Facebook Pixel

Покупець Victoria's Secret відмовився від угоди

Компанія Sycamore Partners подала позов до суду з наміром розірвати вже укладену угоду з L Brands щодо придбання виробника жіночої білизни Victoria’s Secret. Головною причиною є закриття магазинів через пандемію COVID-19 та несплата орендної плати.

Угоду було укалдено ще в лютому, до того як коронавірус почав поширюватися світом, що спровокувало масове закриття роздрібних магазинів у США. Проте у Victoria’s Secret стверджують, що навіть попри непрацюючі магазини намагалися продовжити роботу іншими шляхами, передає CNBC.

Водночас власник мережі L Brands заявив, що боротиметься з позовом Sycamore Partners, адже вважає припинення угоди «недісним».

Контекст. Керівник ритейлера L Brands і власник марки Victoria's Secret 82-річний Леслі Векснер почав переговори щодо продажу бізнесу з виробництва жіночої білизни або його частини ще наприкінці січня цього року.

У листопаді минулого року L Brands оголосила про скасування щорічного шоу Victoria's Secret Fashion. Це сталося вперше за 25 років. Компанія пояснила своє рішення тим, що їй потрібно провести роботу над «відтворенням свого іміджу».

Векслер заснував L Brands і незмінно керує нею майже 50 років. Він один з найстаріших генеральних директорів США.

Бізнесмен купив Victoria's Secret за $1 млн 1982 року. Тоді це була невелика мережа магазинів нижньої білизни в Сан-Франциско.

Подякувати 🎉