Facebook Pixel

«Тиха війна» ССО на островах Херсонщини — спецпризначенці показали відео

«Тиха війна» ССО на островах Херсонщини: спрепризначенці показали відео

«Тиха війна» ССО на островах Херсонщини: спрепризначенці показали відео

Після звільнення Херсонана островах між лівим і правим берегами Дніпра ще кілька місяців поспіль тривала «тиха війна» українських спецпризначенців із російськими загарбниками за перевагу на Дніпрі. Відео, присвячене одному з епізодів протистояння, опублікувала пресслужба ССО.

ССО на островах Херсонщини (відео)

Your browser doesn't support HTML5 video.

У ролику зазначають, що ділянка розташована між звільненим від росіян Херсоном і окупованою Голою Пристанню. Окупанти намагалися проводити там розвідку, мінувати територію, облаштовували позиції та спостережні пости. Своєю чергою українські воїни не давали ворогу закріпитися та давали відсіч.

Quote«Противник намагався проводити розвідку, мінувати територію, облаштовував позиції, спостережні пости. Зі свого боку наші воїни не давали ворогу закріпитися й почуватися вільно. Непідконтрольні ділянки річки та суходолу, десятки мін під ногами, малі групи для пошуку противника та дрони, що цілодобового висять над головами. У таких умовах перемагають розум і хитрість, зухвалість і характер. Саме так працюють воїни морського центру спеціальних операцій ССО України», — розповідають у ССО.

У повідомленні йдеться, що репортаж було знято ще взимку, але з міркувань безпеки операції його публікація стала можливою лише зараз.

Оприлюднений сюжет — погляд зсередини на роботу воїнів Сил спеціальних операцій.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉