Facebook Pixel

ССО підтвердили ліквідацію командувача російського чф

ССО підтвердило ліквідацію командувача російським чф

ССО підтвердило ліквідацію командувача російським чф

Пресслужба ССО оприлюднила оновлену інформацію щодо втрат противника в результаті проведення спецоперації зі знищення БДК «Мінськ» та штабу чф рф.

Quote«Враховуючи факт, що БДК «Мінськ» мав наступного дня вийти на бойове чергування, особовий склад був присутній на БДК. Безповоротні втрати становлять 62 окупанти. Після ураження штабу чф рф загинули 34 офіцери, серед них командувач чф рф. Ще 105 окупантів було поранено. Будівля штабу не підлягає відновленню», — говориться у повідомленні.

Нагадаємо, що 13 вересня внаслідок спецоперації було пошкоджено великий десантний корабель «Мінськ» і дизель-електричний підводний човен «Ростов-на-Дону». А 22 вересня було нанесено ракетний удар по штабу Чорноморського флоту окупантів.

«Серед поранених — командувач угруповання генерал-полковник Романчук, в дуже важкому стані. Начальник штабу генерал-лейтенант Цеков перебуває без свідомості. Кількість постраждалих звичайних військовослужбовців, які не є працівниками штабу, ще встановлюється. Це військові, які несуть службу, охорона тощо — вони не входять у той перелік, який я вам озвучив», — повідомив Голосу Америки голова ГУР Кирило Буданов.

Подякувати 🎉