Facebook Pixel

Сінево робить безкоштовну діагностику за програмою медгарантій у 22 містах України

Сінево робить безкоштовну діагностику за програмою медгарантій у 22 містах України

Сінево робить безкоштовну діагностику за програмою медгарантій у 22 містах України

Мережа медичних лабораторій «Сінево» долучилася до Програми медичних гарантій (ПМГ) Національної служби здоров’я України (НСЗУ). Відтепер лабораторна діагностика від «Сінево» доступна у 75 відділеннях мережі та 22 містах країни на безоплатній основі для кінцевого споживача в рамках ПМГ. Актуальний перелік лабораторних досліджень за ПМГ від НСЗУ включає понад 400 видів аналізів.

Станом на 1 лютого мережа має право надавати послуги лабораторної діагностики за ПМГ на безоплатній основі мешканцям усіх регіонів України, крім жителів східних областей. Участь Харківської, Дніпропетровської, Запорізької, Полтавської, Донецької та Сумської областей у програмі, на жаль, не дозволено НСЗУ. «Сінево» сподівається на зміну рішення НСЗУ та отримання дозволу для надання безоплатних лабораторних послуг в східних областях України в рамках ПМГ найближчим часом. Мережа технічно готова надавати доступ до сучасної лабораторної діагностики мешканцям зазначених вище областей.

Здати будь-який аналіз з переліку в мережі медичних лабораторій «Сінево» безоплатно можна, отримавши е-направлення від лікаря, створене в Електронній системі охорони здоров’я (ЕСОЗ). 16-значний цифровий код з направлення необхідно ввести у відповідне поле розділу «НСЗУ» на сайті new.synevo.ua, після чого обрати зручний день, час і відділення.

Quote«З одного боку, участь «Сінево» в ПМГ НСЗУ дозволить підвищити якість і оперативність надання медичних послуг, тим самим допомагаючи реформувати та розвивати лабораторний ринок країни. З іншого – докорінно переверне парадигму вибору провайдера лабораторних послуг для українців з «де-небудь, проте безкоштовно», на «швидко, точно, зручно і БЕЗКОШТОВНО». Я впевнений, що простий доступ до сучасної лабораторної діагностики стане закономірним результатом нашої плідної співпраці з НСЗУ», – відзначив заступник генерального директора «Сінево Україна» Микола Скавронський.

Співпраця «Сінево» та НСЗУ, на думку Миколи Скавронського, змінить лабораторний ринок України на краще як для системи охорони здоров’я в цілому, так і для кожного українця.

Відділення, які прийматимуть клієнтів за ПМГ, інклюзивні та відповідають всім вимогам НСЗУ.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉