Facebook Pixel

Приватбанк скасував комісію в POS-терміналах і ввів канікули на споживчі кредити

Приватбанк вирішив підтримати бізнес, який приймає карткові платежі, а також запровадив кредитні канікули за споживчими позиками.

Скасування комісії в POS-терміналах

«В умовах військового стану Приватбанк впроваджує заходи щодо підтримки бізнесу, який приймає оплату за товари та послуги картками через мережу POS-терміналів банку. У березні 2022 року Приватбанк не нараховуватиме фіксовану комісію з POS-терміналами банку для всіх клієнтів», — повідомляється в пресрелізі банку.

Водночас у банку наголосили, що скасування фіксованих комісій здійснюватиметься автоматично — клієнтам не треба додатково зв'язуватися з банком.

Кредитні канікули за споживчими позиками

Також Приватбанк із 1 березня 2022 року впровадив кредитні канікули для позичальників за договорами розтермінування «Оплата частинами», кеш-кредитами та програмами «Житло в кредит» і «Авто в кредит». Це стосується клієнтів — фізичних осіб.

«За пільговими умовами договору без обов'язкового мінімального платежу до 1 червня 2022 року платежі, які не буде внесено за графіком, банк не виноситиме на прострочення й не нараховуватиме пені», — уточнили в банку.

Водночас у період кредитних канікул клієнти мають можливість погашати щомісячні платежі, як і раніше, за можливості. Якщо такої можливості немає, усі відсотки, нараховані до 01.06.2022 року, можна буде сплатити одним платежем або розподілити між щомісячними платежами, що залишилися до закінчення строку кредиту.

Умови кредитних канікул не поширюються на страхування за програмами «Житло в кредит» і «Авто в кредит» – тут платежі потрібно вносити за графіком.

Докладну інформацію про пільгове обслуговування клієнти отримують у «Приват24» і на спеціальній сторінці сайту https://privatbank.ua/ua/help

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉