Facebook Pixel

Буданов розповів, як ГУР угнало Мі-8 у росіян: пілот почувається «чудово»

Гелікоптер Мі-8

Гелікоптер Мі-8

У ГУР підтверджують спецоперацію із російським гелікоптером Мі-8. Раніше українські медіа оприлюднили інформацію, нібито ГУР заманило в Україну пілота гелікоптера. За їхніми даними, пілот із росії приземлився у Харківській області. Спецоперація тривала понад 6 місяців.

Керівник ГУР Кирило Буданов назвав цю операцію однією з найкращих, проведених ГУР за всю історію України, передає Радіо Свобода.

Quote«Змогли знайти підхід, скажімо так, правильний до людини. Змогли створити умови щоб непомітно для всіх вивести всю родину і зрештою зробити такі умови, щоб він зміг перегнати це повітряне судно з екіпажем, який не знав, що відбувається. Коли вони зрозуміли, де вони сіли, вони спробували, ну скажімо так, втекти. На жаль, вони були знищені. Хотілось би живими, але ми маємо що маємо», – розповів Кирило Буданов.

За словами керівника ГУР, вертоліт нині перебуває у Києві. Буданов додав, що побачити гелікоптер і поспілкуватися з його пілотом можна буде після оприлюднення «офіційного кіно».

Quote«Пілот чудово почувається, все у нього добре. У нього є два варіанти, але він схиляється до того, щоб бути тут», – додав Буданов.
Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉