Facebook Pixel

Україна підписала угоду з Британією про розвиток фінансового ринку

Мінекономіки України, Лондонська фондова біржа та британська організація TheCityUK підписали Меморандум про підтримку розвитку українського фінансового ринку через «Хаб City-Ukraine». Про це повідомили у Міністерстві економіки.

Quote«Фінансовий сектор Великої Британії є одним із найрозвиненіших у світі. Україна у співпраці з урядом Великої Британії, TheCityUK і London Stock Exchange plc планує створити сприятливу екосистему для доступу українських компаній до фінансування та залучення продуктивних інвестицій в Україну», – зазначила перша віце-прем’єрка Юлія Свириденко.

Що передбачає угода України з Великою Британією про розвитку фінансового ринку

  • доступ українського бізнесу до довгострокового фінансування;
  • розбудова потенціалу приватного сектору в Україні: реалізація програм корпоративного партнерства, зокрема програм підтримки малого та середнього бізнесу;
  • допомога Україні залучати прямі іноземні інвестиції та сприяти росту українського бізнесу.
Quote«Завдяки обміну знаннями та досвідом, а також створенню екосистеми фінансових ринків, ми разом можемо допомогти зміцнити ринки капіталу України та розвивати її фінансовий сектор. Ми сподіваємося, що наша співпраця допоможе залучити в Україну як державний, так і приватний капітал», – зазначила гендиректора Лондонської фондової біржі Джулія Хоггетт.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉