Facebook Pixel

Цукерберг пропонує українцям роботу в Meta. Кого шукають

Американський техногігант Meta (Facebook) оголосив про набір айтішників з України. Як повідомила розробниця компанії Анастасія Степанова, Meta шукає студентів або нещодавніх випускників українських університетів.

Нині вакантні чотири посади:

Стажування, а потім і робота full-time будуть у Дубліні або Лондоні. У коментарі виданню dev.ua розробниця розповіла, що компанія оплачує релокацію для full-time-співробітників; для інтернів це зазвичай житло, документи для отримання робочого дозволу та заробітна платня.

Quote«Meta постійно набирає інженерів та інтернів з України. 4 вакансії, якими я поділилася, — це особисте прохання від рекрутерки, що займається пошуком талантів зі Східної Європи», — зазначила Степанова.

Резюме можна подати Степановій у Messenger або заповнити заявку на сайті.

Контекст. 28 жовтня компанія Facebook, яка володіє найбільшою однойменною соцмережею у світі, змінила назву на Meta та представила новий логотип компанії. За словами Цукерберга, таке рішення пов'язане з тим, що компанія будує метавсесвіт — віртуальний світ, який поєднує всі наявні технології та пристрої. У такий спосіб компанія хоче показати, що вона не тільки соцмережа Facebook, а й розвиває інші проєкти.

Для створення метавсесвіту компанія оголосила про набір 10 тис. високоспеціалізованих інженерів із країн ЄС упродовж наступних п'яти років, а витратити на це вона має намір $10 млрд.

Подякувати 🎉