Facebook Pixel

Кличко пообіцяв уберегти Протасів Яр від забудови у пам'ять про Ратушного

Міський голова Києва Віталій Кличко пообіцяв залишити Протасів Яр зеленою зоною столиці в пам'ять про громадського активіста та військового Романа Ратушного, який за життя боровся з забудовою цієї території. Про це він заявив під час прощання з загиблим воїном Романом Ратушним 18 червня у Києві, передає "Громадське"

«Він був достатньо активним у відстоюванні інтересів зелених зон. Протасів Яр був його проєктом. Можу сказати, що в пам'ять про Романа ми зробимо все, щоб відстояти, щоб Протасів Яр залишився зеленою зоною відпочинку киян. Це буде добра пам'ять про нього», — пообіцяв Кличко.

Також Кличко зазначив, що міська влада підтримує перейменування однієї з вулиць Києва на честь Романа Ратушного: йдеться про вулицю Волгоградську Солом'янського району.

Проголосувати за нову назву можна в додатку «Київ Цифровий».

Нагадаємо, що 18 червня у центрі Києва прощаються з Романом Ратушним, який загинув у бою під Ізюмом. О 10:00 відбулась заупокійна служба в Михайлівському соборі, з 12:00 триває прощання на Майдані Незалежності, о 14:00 відбудеться поховання на Байковому кладовищі.

Подякувати 🎉