Facebook Pixel

Найочікуваніші кінопрем’єри літа 2024 року

Фільми літа 2024 року: найочікуваніші кінопрем’єри. Обкладинка Олександра Шатова

Фільми літа 2024 року: найочікуваніші кінопрем’єри. Обкладинка Олександра Шатова

Шанувальників Шаленого Макса, Дедпула, Росомахи та Чужого очікують на нові пригоди навколо відомих персонажів. Режисер нової стрічки про «Чужого» колись сам був фаном кіноісторій про моторошну істоту, а тепер знайшов спосіб сюжетно поєднати між собою зняті у 1980-х історії жахів. The Page розповідає, коли стартують найочікуваніші кінопрем'єри літа 2024 року.

Фуріоза: Шалений Макс. Сага

  • Оригінальна назва: Furiosa: A Mad Max Saga

З 23 травня 2024 року виходить у прокат в Україні стрічка про історію Фуріози, головної героїні «Шалений Макс. Дорога гніву». Це п’ята франшиза історії про Макса та одна з найочікуваніших прем’єр року.

В постапокаліптичному світі напередодні подій «Дороги гніву» маленьку Фуріозу викрали з родини. У фільмі розповідається історія її пошуків власного дому. В коментарях до трейлера шанувальники саги про Шаленого Макса висловлюють здивування, що у фільмі з назвою «Макс» немає самого Макса.

Український трейлер до фільму «Фуріоза: Шалений Макс. Сага» (2024)

Після прем’єри стрічки на Канському фестивалі 15 травня глядачі вітали авторів шестихвилинними оваціями. Критики Rotten Tomatoes в цілому схвалили стрічку, зауваживши, що вона «емоційно збагачує «Дорогу гніву», хоча й не може зрівнятися з нею за динамікою».

Роль юної Фуріози тепер виконує Аня Тейлор-Джой, відома за ролями у фільмі «Емма» (2020), «Дюна. Друга частина» (2024) та у серіалі «Ферзевий гамбіт» (2020). У стрічці «Дорога гніву» дорослу Фуріозу грає Шарліз Терон.

Погані хлопці: Все або нічого

  • Оригінальна назва: Bad boys: Ride or die, 2024

Після чотирирічної паузи повертається комедійний бойовик, де багато палаючих автомобілів, погонь на шосе, великих гелікоптерів, які падають, і стриптиз-клубів. Головні ролі детективів Лоурі та Бернет відповідно виконують зірки попередніх епізодів — Вілл Сміт та Мартін Лоуренс.

Трейлер до фільму «Погані хлопці» 2024

Цього разу несподівано головним героям самим доведеться тікати від поліції. Розслідування звинувачень покійного капітана Конрада Говарда у зв’язках із наркокартелем заведе копів на шлях з небезпечними таємницями.

З 6 червня виходить в український прокат четверта частина франшизи про двох детективів з Маямі.

Дедпул та Росомаха

  • Оригінальна назва: Deadpool & Wolverine

Ця історія — сиквел фільму «Дедпул 2», що вийшов у 2018 році. Очікувалося, що знімальна група почне працювати над новою частиною у січні 2023 року, але тривалий страйк сценаристів Голівуду вніс свої корективи. Врешті-решт вихід стрічки затримався на півтора місяця.

Трейлер до фільму «Дедпул та Росомаха» (2024)

Очікується, що у фільмі з’явиться кілька персонажів із попередніх фільмів Marvel, і що підхід до розповіді історії буде схожий до «Людини-павука: Дороги додому» (2021). Тоді було виведено кілька персонажів із минулого Людини-павука. На фото, зроблених наприкінці знімання у січні 2024 року, виконавець однієї з головних ролей Райан Рейнольдс був одягнений у костюм Дедпула в стилі самураїв.

Продовження стрічки за мотивами коміксів про Росомаху та Дедпула виходить у прокат в Україні 25 липня.

Чужий: Ромулус

  • Оригінальна назва: Alien: Romulus

Події цього фільму розгортаються між частиною 1979 року «Чужий» Рідлі Скотта та частиною 1986 року «Чужі» Джеймса Камерона. За сюжетом нової стрічки молоді колоністи розбирають покинуту космічну станцію та знаходять там невідому їм раніше форму життя, що, ймовірно, є прибульцем з чужої планети.

Трейлер до фільму «Чужий: Ромулус» (2024)

Режисером «Чужого: Ромулус» виступив Феде Альварес, а Рідлі Скотт став продюсером цього разу.

«Я люблю всі ці фільми. Я не хотів ігнорувати жодного з них, коли справа доходить до зв’язків на рівні історії, персонажів, технологій», — наголошує Альварес на своєму бажанні сюжетно поєднати два попередніх фільми від різних режисерів.

Критики попереджають, що Альварес, як і в його стрічці «Не дихай» (2016), змушує глядача крутитися у кріслі від страшного передчуття. Кажуть, що під час відтворення знімального матеріалу частина творчого колективу з огидою відверталася від екрану.

Прем’єра сьомої частини фільму жахів запланована на 16 серпня.

Приєднуйтесь до нас в соцмережах!
Подякувати 🎉